Het internet snapt er niets van: wie is de 40-jarige moeder op deze foto?!

moeder

Wie o wie is de moeder op deze foto?

We hebben allemaal wel eens gehoord dat we op onze moeder lijken, of dat onze kinderen op ons lijken. Maar het is ons nog nooit gebeurd dat we verward worden met onze moeder, of dat gedacht wordt dat we even oud zijn. Bij de 40-jarige moeder Kienya Booker uit het Canadese Nova Scotia gebeurde dit echter wel, iedereen denkt dat ze een zus is van haar dochters K’Lienya (18) en Kolieya (16).

En eerlijk is eerlijk: wij hebben er ook moeite mee om de moeder van haar dochters te onderscheiden.

Eeuwige jeugd
Een foto die Kienya onlangs op internet deelde is ontwikkeld tot een waar internetfenomeen. “Waar is de bron van de eeuwige jeugd die je hebt ontdekt?” en “Ze is niet hun moeder, ze is hun zus”. Het zijn maar enkele van de commentaren die Kienya – die ook nog een zoon van 4 heeft – al kreeg. Alle drie de dames hebben een stralende huid en zien eruit alsof in hun tienerjaren zitten, maximaal begin 20. Wie is de moeder?!

#tbt to me and my daughters❤️❤️❤️ #oneofmyfavs @kaay.s_ @koliieya.s

Een bericht gedeeld door Kienya Booker (@kienyabooker) op

Het antwoord
De moeder van het trio is de dame die rechts staat op bovenstaande foto’s. Hoe we dit weten? Nou, Kienya plaatste ook onderstaande fotocollage, waarin een kiekje van vroeger én nu te zien is. Daarop is duidelijk te zien dat Kienya de middelste op de foto is! Wij zijn benieuwd hoe ze eruitziet als ze in de 60 is… Wat een plaatje!

Bron: AD | Beeld Instagram

Lees ook: Doe dit ingrediënt in je nagellak en je krijgt supersterke nagels

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!