8 trucjes om van je wallen af te komen

5. Theezakjes

Gooi je gebruikte theezakjes niet meteen weg. Laat twee theezakjes na gebruik afkoelen en leg ze daarna op je wallen. Laat de zakjes even op je ogen liggen. Dankzij de cafeïne in de thee wordt de huid verstevigd waardoor de zwelling onder je ogen vermindert. Je moet dus wel theezakjes gebruiken waar cafeïne in zit.

6. Komkommer

Ook schijfjes komkommer helpen je een handje om van je wallen af te komen. Leg plakjes komkommer op je wallen en laat zo’n tien minuten liggen. Komkommer heeft een koelend en rustgevend effect, waardoor de wallen en verkleuring verminderen. 

7. Aambeienzalf

Het klinkt een beetje vreemd, maar aambeienzalf helpt goed om wallen te verminderen. Doe een beetje aambeienzalf (van Sperti) op je wallen en ze verdwijnen als sneeuw voor de zon. Let wel op, want deze zalf is een heftig middel. Doe de zalf eerst op een klein stukje huid, om te zien hoe je huid reageert.

8. Zalmkleurige concealer

Werken de bovenstaande manieren bij jou niet? Dan kun je altijd nog een beetje zalmkleurige concealer op je wallen aanbrengen, om de kleur te neutraliseren.

Pagina 2/2

Lees ook: 8 voedingsmiddelen voor gezond en lang haar

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Style Today, One Good Thing By Jillee, Libelle | Beeld: Pexels