Aha! Zo voorkom je ladders in je panty

panty

Hadden we dit maar eerder geweten!

Het is weer pantyseizoen! Voor de feestdagen trek je je mooiste jurk uit de kast en probeer je je weer in die vervelende panty te hijsen. De eerste trek je meteen kapot en in de tweede zit na twee minuten al een ladder. Maar, nu hebben wij een handig trucje voor je, zodat dit nóóit meer voorkomt. En nee, we hebben het niet over de zogeheten nagellak-truc.

Ladder

Iedereen die wel eens een panty draagt weet hoe vervelend het kan zijn wanneer er een ladder in zit. Je bent de hele dag op je hoede om je panty zo veilig mogelijk te houden. Wanneer er toch een ladder in komt grijpt mening vrouw naar nagellak om ervoor te zorgen dat de ladder niet verder trekt. Echter is dit niet dé oplossing.

Vriezer

Wat je dan wel moet doen? Je panty invriezen! Het klinkt raar en kost aardig wat tijd, maar het werkt wel. Als je een nieuwe panty hebt gekocht, maak hem dan vochtig onder de kraan, stop ‘m in een plastic tasje en leg deze in de vriezer. Laat de panty er een nachtje in liggen en hang hem daarna uit. De koude temperatuur van de diepvries maakt de vezels van je panty’s een stuk sterker waardoor er minder snel ladders in zullen komen. Handig!

Goed blijven zitten

Hiermee heb je één van de panty struggles misschien opgelost, maar hoe zorg je er nou voor dat deze ook de hele dag goed blijft zitten? Je hoeft geen royalty-approved panty’s aan te schaffen, maar wél een extra onderbroekje. Huh? Ja! Door een extra onderbroek óver je panty aan te trekken, zorg je ervoor dat deze niet afzakt. Deze truc werkt het best met een strakke onderbroek. Het ziet er misschien niet heel fancy uit, maar met een rok of jurk erover is er niemand die dat hoeft te zien. Easy does it!

Lees ook: Met deze simpele truc plakt je panty nooit meer vast aan je rok

Bron: Beau Monde | Beeld: Pexels