Je AirPods opleuken? Louis Vuitton komt met oorbellen van 240 euro

airpods oorbellen

Het is niet goedkoop om Louis Vuitton aan je AirPods te laten bungelen

Je kent ze wel: de AirPods van Apple. Misschien beter bekend als de draadloze oortjes die wat weg hebben van tandenborstelopzetstukjes. Ja, die. Luxemerk Louis Vuitton vond ze een beetje saai en komt met iets om de oortjes op te leuken: oorbellen. 

Meeprofiteren

De AirPods zijn razend populair. Werd je vier jaar geleden nog uitgelachen als je ermee rond liep, nu zie je ze in de oren van menig voorbijganger. Voor andere merken dus hét product bij uitstek om een slaatje uit te slaan. Dat dacht ook Louis Vuitton. Het luxemerk komt met oorbellen om je witte, draadloze oortjes wat op te leuken.

Gouden oorbellen

De gouden oorbellen bestaan uit ear cuffs, die je om je AirPods kan klemmen. Aan de cuffs hangen twee gouden hangertjes met het logo van Louis Vuitton en een bloemetje. De hangers van de ene oorbel lijken langer te zijn dan de hangers van de andere oorbel. Het is nog niet bekend of de oorbellen in verschillende lengtes beschikbaar zijn.

Prijskaartje

Hoewel de oorbellen eerst nog een onbevestigd nieuwtje waren van het Instagramaccount Supreme Leak News, zijn ze nu te bewonderen op de website van Louis Vuitton. De nanogram earphone earrings hebben een behoorlijk prijskaartje: 240 euro. Helaas zijn ze momenteel nog niet online te koop. Op de website word je verwezen naar de fysieke winkel.

Eigen draadloze oortjes

Draadloze oortjes zijn geen onbekend terrein voor Louis Vuitton. Het luxemerk bracht al eerder zelf inears uit: de Horizon Earphones. Zij brachten deze uit in vijf kleuren. De oortjes hebben een functie om omgevingsgeluiden uit te schakelen. Daarvoor moest je ook al diep in de buidel tasten, want voor de oortjes moest je 980 euro neertellen.

Lees ook: Voor deze oorpiercing heb je geen gaatjes in je oren nodig

Bron: HLN | Beeld: Unsplash