Aura nails: dé nageltrend van 2024

aura nails

Zeker het proberen waard tijdens je volgende nagelafspraak!

Aura nails zijn dé nageltrend van 2024 en veroveren de beautywereld in razend tempo. Geïnspireerd door de kleuren en vormen van aura’s, zien we deze hype steeds vaker terug op TikTok en Instagram. Wij laten je zien hoe je de look zelf kunt creëren en waar je om moet vragen bij je nagelstylist!

Aura’s

Deze nieuwe nageltrend heeft alles te maken met aura’s. Deze energievelden om ons heen, die rijk zijn aan kleuren, vertellen veel over onze persoonlijkheid. Denk aan vurige tinten rood voor energie en passie, of kalme blauwtinten voor controle en rust. Enne, waarom zou je dit verschijnsel niet doorvertalen naar je nagels? Maar naast dat aura nails je nagels een artistieke en spirituele touch geven, staat het ook nog eens super leuk! Het is dé hype van 2024 en op social media zien we de trend dan ook veelvuldig voorbijkomen.

Officieel kies je kleuren die bij jouw energie passen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon voor je favoriete tinten gaan.

Manicure

Laat je je nagels doen bij een nagelstyliste? Zorg dan dat hij of zij vooraf weet dat je voor een kleurrijk design wilt gaan met meerdere tinten. Neem daarnaast een voorbeeld mee zodat de nagelstylist precies weet wat je bedoelt. Aura nails worden vaak gemaakt met een airbrush-techniek voor zachte overgangen, dus vraag specifiek om airbrush voor het mooiste resultaat. Je kunt bijvoorbeeld onderstaand voorbeeld laten zien, waar wij persoonlijk helemaal fan van zijn:

@heluviee first time using the airbrush machine!! these turned out SO GOOD🧡🌺 design frm pinterest #nailtutorial #gelnails #auranails #airbrushnails #naildesign #nailinspo #summernails

DIY

Doe jij het liefst zelf je nagels en durf je het aan om met dit bijzondere ontwerp aan de slag te gaan? Ervan uitgaande dat je geen airbrush apparaat tot  je beschikking hebt, kun je dan een klein sponsje gebruiken. Zoals de TikTokker hieronder doet:

@amiristudio aura nails>>>>>> #biab ♬ I Know (PR1SVX Edit) – Kanii

Het is misschien even oefenen, maar als je de techniek eenmaal onder de knie hebt is het resultaat echt prachtig! Met heel licht deppen met de juiste nagelkleur kom je in ieder geval al een heel eind. Succes!

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!
Bron: Beautify | Beeld: Adobe Stock