Deze merkwaardige ballerina’s van Jimmy Choo gaan het hele internet over

Er hangt een behoorlijk prijskaartje aan

Jimmy Choo staat bekend om zijn exclusieve damesschoenen. Deze zijn vaak hooggehakt en eraan hangt vrijwel standaard een flink prijskaartje. De meeste vrouwen zouden er dan ook een moord voor doen om een paar fijne muiltjes van deze modeontwerper in hun kast te hebben. Maar of ze ook zo gelukkig zouden worden van dít specifieke paar Jimmy Choo ballerina’s – dat momenteel het hele internet over vliegt – betwijfelen wij!

Hilarisch!

Jimmy Choo

Een paar ballerina’s van het luxueuze merk Jimmy Choo zorgde voor flink wat discussie op het internet. De groene ballerina’s lijken namelijk sprekend op… microvezeldoekjes – ja, echt! Wij kunnen ons al niet voorstellen dat je ze überhaupt aan je voeten wilt hebben, maar om de eigenaar te worden van deze groene exemplaren, moet je ook nog eens een flinke duit in het zakje doen. €595 om precies te zijn. Maar of ze dat nu waard zijn? Volgens de meeste mensen zeker niet.

Stofdoek

€595, dat gaat ook veel liefhebbers van het modemerk te ver. Op Twitter klinkt het: “Jimmy Choo is een van mijn favoriete schoenmerken, maar ik draag liever geen stofdoek aan mijn voeten.” Een ander schrijft: “€595? Ze zien eruit als een microvezeldoekje van nog geen €5.” Wonder boven wonder vliegen de schoenen, genaamd ‘Merlin Flats’ over de toonbank en zijn ze in bijna iedere maat uitverkocht.

Elegant

Wil je een paar van deze groene muiltjes aanschaffen, dan moet je er dus snel bij zijn. Op de Britse webshop van Jimmy Choo worden de schoenen als volgt beschreven: ‘Merlin is een leuke en fluffy schoen, gemaakt van geschoren schapenvel en gekleurd in het felgroen. De ballerina’s zijn gemakkelijk te combineren en tegelijkertijd ook heel elegant’. Tsja, zo zie je maar weer: ondanks het flinke prijskaartje zijn er genoeg vrouwen die zichzelf zien slo… euh, lopen op deze eyecatchers.

Lees ook: 8x deze outfitfouten doen je voorkomen rommelig ogen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!
Bron: Metro UK | Beeld: Pexels