Beauty-fan? Videoland lanceert nieuwe show ‘Glow Up’ met NikkieTutorials en Roxeanne Hazes

glow up

‘Een prachtige groep bizar getalenteerde deelnemers’

Fans van beauty en make-up opgelet: er komt een nieuwe TV-show waarin wordt gezocht naar hét make-uptalent van Nederland. Videoland lanceert binnenkort de show Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star. Niemand minder dan Roxeanne Hazes presenteert de show en de jury bestaat uit Pernell Kusmus en Nikkie de Jager. Meer informatie, zoals wanneer de show uitkomt, vind je hier!

Glow Up voor de jury

In de show staan tien Nederlandse beauty-talenten centraal. Week na week doen zij hun best om aan de jury te bewijzen dat ze dus inderdaad die Next Dutch Make-Up Star zijn. En die jury krijg je niet zomaar onder de indruk. Make-upgrootheden Pernell Kusmus en Nikkie de Jager zullen namelijk elke week samen met een wisselend gastlid de boel beoordelen. Elke week is er een nieuwe uitdaging voor de deelnemers, van uitgebreide fashion looks tot het werken met protheses. De Jager omschrijft de kandidaten met ‘eindeloos talent’, dus we mogen flink wat indrukwekkende resultaten verwachten!

Carrièreswitch voor Roxeanne Hazes

Roxeanne is natuurlijk bekend als zangeres, maar in Glow Up zal zij niet zingend te zien zijn. De Hazes-telg is dit keer namelijk de presentatrice van de show. Ze staat erom bekend dat ze altijd pico bello voor de dag komt, dus deze show past perfect bij haar. Zelf zegt ze in een interview met RTL Boulevard: “Ik heb ja gezegd omdat dit programma zó dicht bij mij ligt. Eigenlijk lijken de kandidaten en ik heel erg op elkaar. Ik heb hele mooie gesprekken met hen gevoerd.”

Glow Up in het Nederlands

De show is al op verschillende plekken uitgezonden, en nu is dus de beurt aan ons kikkerlandje. Voor jurylid NikkieTutorials is dit niet de eerste keer dat zij onderdeel uitmaakt van het programma. In de Noorse en Britse versie heeft zij al een rol vervuld als gastlid van de jury. Dit keer heeft ze dus een vast plekje gekregen. De show staat vanaf 15 maart wekelijks op maandag op Videoland. Voor de echte beauty-fans is er bovendien extra goed nieuws: de kick-off vindt plaats met een dubbele aflevering. Ga jij kijken?

Lees ook: Nikkie de Jager openhartig over relatie: ‘Ik voel me vaak schuldig naar Dylan toe’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill beeldbank RTL Boulevard