Bij Action scoor je nu prachtige zonnebrillen voor een prikkie

Stijlvol en goedkoop!

Kun jij nog wel een nieuwe zonnebril gebruiken, maar wil je daar niet de hoofdprijs voor betalen? Dan ben je bij Action aan het juiste adres. De budgetketen heeft prachtige zonnebrillen in diens assortiment en ze zijn ook nog eens hartstikke goedkoop. 

Onmisbare accessoire

Of je ‘m nu draagt om je ogen te beschermen tegen de zon, om wat anoniemer mensen te kijken vanaf het terras, of om een mysterieuze touch aan je uiterlijk toe te voegen; een zonnebril is onmisbaar. Daarnaast is het ook de perfecte accessoire. Een zonnebril heeft de potentie om een wat saaie outfit naar een hoger niveau te tillen. Het is dus niet zo gek dat we soms best wat geld uitgeven aan deze accessoire.

Het merk dat wereldwijd de meeste zonnebril verkoopt, is Ray-Ban. Hiermee heeft het label een marktaandeel van maar dan 10 procent. Kenners weten dat deze zonnebrillen niet bepaald in de categorie ‘goedkoop’ vallen. Voor een dergelijk exemplaar betaal je al snel meer dan €120. Geen koopje, dus.

Goedkope, stijlvolle zonnebrillen

Wanneer je een nieuwe zonnebril wilt, behoort het natuurlijk tot de mogelijkheden dat je hiervoor spaart (zo’n €300 voor een van Gucci, €200 voor Oakley). Al hoeft het natuurlijk niet. Er zijn ook budgettoppers op de markt. Neem nu de zonnebrillen van Action.

Bij Action komen veel mensen om goedkope schoonmaakmiddelen te scoren, maar bij de budgetketen kun je ook mooie accessoires bemachtigen. Deze zonnebrillen zijn daar het bewijs van.

De zonnebrillen zien er goed uit en doen ook nog eens waar ze oorspronkelijk voor bedoeld zijn: jouw ogen beschermen tegen de zon. De glazen zijn namelijk voorzien van goede Uv-bescherming. Daarnaast kosten ze bijna niets. Je bemachtigt ze namelijk voor €2,99 per stuk!

Lees ook: Dat wordt rennen: Action verkoopt tijdelijk een beamer

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Marie Claire | Beeld: Lê Minh (Pexels)