Merkwaardig bikinibroekje gaat het internet over: ‘Hier wil ik niet in gezien worden!’

Wat zou de ontwerper van dit broekje precies hebben gedacht?

Het is eindelijk lente, dus de bikini kan weer uit de kast en de winkels liggen weer vol met de meest uiteenlopende en kleurrijke exemplaren. Ook het Britse warenhuis Marks & Spencer heeft een nieuwe collectie badmode uitgebracht. Veel reclame hoefden ze niet te maken voor hun zwemkleding, want er is één bikinibroekje dat momenteel (onbedoeld) het hele internet overgaat.

Zou jij het broekje dragen?

Bikinibroekje

Het Britse warenhuis Marks & Spencer, dat in Nederland uitsluitend online verkoopt, bracht onlangs een bikini met rode accenten uit. Dit kan natuurlijk prachtig zijn, maar de ontwerper moet wel oppassen waar hij die kleur dan precies aanbrengt… Het warenhuis prijst de roze-rode hipster aan als ”stijlvol met een ombre-print, die je spontaan je strandlaken en zonnebrandcrème laat pakken.” Toch zijn klanten het hier niet helemaal mee eens en uitten zij behoorlijk wat kritiek op het ontwerp.

Menstruatie

De recensies liegen er niet om. ”Ik heb de top gehouden, maar OMG, het broekje is een absolute no-go”, schrijft iemand onder het product. ”Het rode vlak aan de voorkant doet het lijken alsof ik heel erg ben doorgelekt tijdens mijn menstruatie. Daar wil ik niet in gezien worden.” Een ander oordeelt dat de ontwerper een slechte dag moet hebben gehad of een man moet zijn geweest. Weer iemand anders vraagt zich af: ”Hebben ze het broekje überhaupt aan een vrouw laten zien voordat het in productie ging?”

Bewust

Anderen proberen de creativiteit ervan in te zien. Misschien is het rood bewust op die plek aangebracht, zodat je er niets van ziet als je eens doorlekt? Wij kunnen het ons haast niet voorstellen. Echter, de bijbehorende bikinitop is wel geslaagd en goed te combineren met een simpel, zwart bikinibroekje.

Lees ook: Dit is de fijne make-uptruc van hertogin Meghan Markle

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Metro UK, Libelle | Beeld: Pexels