Deze BN’er is uitgeroepen tot de knapste man met grijs haar

Er streden heel wat mooie mannen om de felbegeerde titel

Grijs haar lelijk? Welnee, je mag juist trots zijn op je zilveren lokken, zo vindt haarverzorgingsmerk Andrélon. Daarom verkoos het merk deze week één man tot de knapste mannelijke BN’er met grijs haar. Benieuwd welke hunk aan het langste eind trok in de strijd om deze felbegeerde titel? Wij vertellen het je.

En de winnaar is…

Grijze haren

Met maar liefst 29 procent van de stemmen mag niemand minder dan Barry Atsma zichzelf ‘de knapste BN’er met grijs haar’ noemen. Hij wordt op de voet gevolgd door Jan Kooijman (26,5 procent), Viktor Reinier (20,8 procent), Arie Boomsma (20,5 procent) en Robin van Persie (19,6 procent).

Andrélon

Veel mensen raken in paniek wanneer ze de eerste grijze haren bij zichzelf ontdekken, maar volgens Andrélon mogen de zilveren lokken juist gevierd worden. Daarom vroeg het merk aan 1000 mensen wat ze van grijs haar vinden en dat leverde verrassende resultaten op. Het grootste gedeelte (68 procent) geeft aan grijs haar goed te vinden staan bij mannen. Mannen met een zilveren coupe worden dan ook omschreven als stijlvol (29 procent), aantrekkelijk (22,8 procent) en elegant (20,7 procent).

Mr Clooney

Mannen hoeven hun grijze haren dus niet langer te verbergen, zo blijkt uit het onderzoek van Andrélon. Als een ode aan de zilveren lokken is het bedrijf nu op zoek naar de knapste grijze man van Nederland, oftewel: de Mr. Clooney van de lage landen. Ken jij een knappe man met grijs haar? Geef hem dan nu op via deze link. Of het nu je vriend, broertje, collega, oom of neefje is, iedereen kan meedoen. Er kan gestemd worden tot en met 23 juni en op 8 juli wordt de winnaar bekendgemaakt. Eén geluksvogel mag zich dan officieel de knapste grijsharige man van Nederland noemen. Hij wordt professioneel gefotografeerd en het resultaat hiervan zal te zien zijn in diverse bushokjes!

Lees ook: Met dit snelle trucje check je of je haar gezond is

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Libelle, Andrélon | Beeld: Pexels