Brede of juist slanke kuiten? Déze laarzen passen bij jou!

Zo kies je altijd de perfecte laars

Buiten het feit om dat je je laarzen mooi vindt, is het ook belangrijk dat ze lekker zitten. Je moet er de hele dag op lopen en dat wil je wel een beetje comfortabel doen. Toch vinden wij vrouwen het wel belangrijk dat iets er ook mooi uitziet. Het oog wil toch ook wat? Heel begrijpelijk en daarom hebben we wat advies voor dat stel perfecte laarzen voor jou. 

Om elke been past een perfecte laars!

Ronde kuiten
Als je ronde of gespierde kuiten hebt kunnen hoge laarzen heel vervelend zijn om te kopen. Vaak is de schacht wat krap en dan zit het gewoonweg niet lekker. Probeer ritslaarzen dus te vermijden. Je kan beter kiezen voor hoge laarzen met gespen of veters. Op die manier kan je de laars aanpassen. Als je houdt van korte laarsjes, kies dan een stel met hakken. De hak hoeft niet superhoog te zijn. Een hakje laat je kuiten slanker lijken, waardoor je benen optisch langer lijken. Probeer laarzen tot het midden van je kuit te vermijden, omdat ze je kuiten alleen maar ronder laten lijken.

Dunne kuiten
Als je dunne kuiten hebt kies dan het liefst laarzen met elastiek of veters. Op die manier blijven de laarzen beter zitten. Laarzen tot over de knie, halfhoge laarzen en hoge laarzen staan jou erg goed!

Korte benen
Draag hakken! Je lijkt hierdoor een stuk langer. Hou je niet van hakken? Dan kunnen platte laarzen natuurlijk ook. Kies dan het liefst een laars waarbij een stukje van de zijkant open is. Dat zorgt ervoor dat je optisch langer lijkt. Als je toch liever wel een hoge laars draagt, kies dan een strakke laars.

Lange benen
Platte over-the-knee boots staan jou geweldig! Met dat soort laarzen benut je de lengte van je benen optimaal. Een enkellaars met een dikke zool staan jou ook heel goed.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Unsplash