Deze concealer van nog geen 12 euro is een hit in de beautywereld

Een betaalbare én goede concealer!

Concealer is je beste vriend na een zware nacht. Smeer er ‘s ochtends een beetje van onder je ogen en die donkere kringen en wallen verdwijnen à la minute! Ten minste, als je een goéde concealer gebruikt. Want hoewel elke concealer claimt die oneffenheden onder je ogen te verdoezelen, zijn er maar een paar die dat daadwerkelijk doen.

Het is de favoriet van een bekende Nederlandse modevrouw.

Concealer

Het vinden van een goede concealer kan een lastige klus zijn. Het is een van die beauty-producten die niet mag ontbreken in je make-up tas, maar vind maar eens een exemplaar in de juiste kleur die óók nog eens perfect dekt. Oh, en dan ook nog graag voor een leuk prijsje. Lijkt bijna onmogelijk, toch?

NikkieTutorials

Dat dachten wij ook, maar er is goed nieuws: beauty-vlogster Nikkie de Jager testte in een video de Infaillible More Than Concealer van L’Oréal Paris en is daar laaiend enthousiast over! Daarbij komt dat de concealer nog geen twaalf euro kost, een schappelijk prijsje voor zo’n fijn product. Volgens Nikkie is de Infaillible een dekkende, goed uitsmeerbare concealer die de hele dag goed blijft zitten. Wij schaffen er meteen één aan, want als Nikkie enthousiast is, dan moet hij wel goed zijn!

Lees ook: Dit product kun je ter vervanging van je mascara gebruiken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Flair| Beeld: Unsplash