Déze producten van de Action geven jou een zomers kleurtje

Tanning

Rennen naar de Action!

Een zomers kleurtje willen we bijna allemaal wel, maar helaas zijn we niet allemaal gezegend met het snel bruin worden. Gelukkig helpt Action je daar een handje bij, ze hebben nu namelijk twee nieuwe producten die voor een zomerse tan zorgen! Enne, zoals we van de Action gewend zijn, zijn ze ook nog eens hartstikke budgetproof

Van witte benen naar een zomers kleurtje

Zodra de temperatuur ook maar iets stijgt, trekken we het liefst de korte broeken, rokjes en jurkjes uit de kast. Helaas hebben onze benen al een tijdje de zon niet gezien, en dat is ook overduidelijk te zien. Gelukkig transformeren tanning producten onze witte benen in een lekker zomers kleurtje.

Self tan gel en self tan water

Ook Action weet dat we graag rondlopen met een zomers kleurtje, dus zij hebben twee nieuwe producten uitgebracht: self tan gel en self tan water. Beide producten zijn transparant en hoef je na het intrekken niet af te spoelen. Het is alleen maar een kwestie van aanbrengen en even laten intrekken, want daarna kan je gewoon weer je kleding aantrekken of naar bed gaan. De producten geven een subtiele bruine tint, waardoor je bruining er veel natuurlijker uitziet. En dus extra fijn; de producten geven niet af en drogen meteen goed op.

@larissaverbon Replying to @ELLE Na de Action Self Tan Gel heb ik nav jullie tip ook het Self Tan Water gekocht! Testen welke vab de twee vind ik mooier en fijner werken! ☺️ Welke zou jij kiezen de gel of het water? #actionnederland #action #budgetbeauty #selftan ♬ original sound – Larissa Verbon

Action

Ook dit product van de Action is weer lekker budgetproof. Voor de self tan gel betaal je voor 200 milliliter slechts €2,95, en voor de self tan water betaal je maar €2,29 voor 150 ml. De self tan gel is zowel in de schappen verkrijgbaar als online, maar voor de self tan water zou je toch echt naar de winkel moeten. Deze is namelijk alleen verkrijgbaar in de winkels en niet online. Rennen dus voordat hij niet meer verkrijgbaar is!

Lees ook: Oeh! Deze heetwaterdispenser van de Action wil je hebben

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Action, TikTok @larissaverbon | Beeld: Adobe Stock, TikTok @larissaverbon