Deze spotgoedkope cardigan van Lidl móet je hebben!

Lidl cardigan

We love it!

Het lenteweer wil nog niet echt doorbreken, dus aan warme vesten hebben we nooit genoeg. Goed nieuws! Lidl heeft nu een geweldige oversized cardigan voor een spotprijsje. Maar pas wel op: dit veelzijdige kledingstuk wil je echt niet meer uittrekken. 

Lidl

Van alle supermarkten in Nederland, is het toch vaak de Lidl die de meest bijzondere producten introduceert. Van spotgoedkope keuken-essentials tot kroketletters, en van fashion-items die viraal gaan op TikTok tot dupes van peperdure huidverzorgingsproducten: er is altijd wel iets bijzonders te vinden bij de Duitse keten. De aanbieding die momenteel bij Lidl in de schappen ligt is hier absoluut geen uitzondering op.

Oversized cardigan

Oversized cardigans zijn eigenlijk nooit helemaal uit het straatbeeld verdwenen, en dat is niet zonder reden. Ten eerste zijn ze super comfortabel, maar daarnaast ook heel eenvoudig te stylen. De ‘Esmara‘ oversized cardigan van Lidl is hierop geen uitzondering. Met zijn relaxte fit en zachte stof is dit kledingstuk de ultieme toevoeging aan je garderobe. En het beste van alles? Je hebt dit pareltje al in je bezit voor slechts €11,99!

Lidl cardigan

Lidl

2 edities

De oversized cardigan van de budget supermarktketen wordt jouw nieuwe go-to voor gezellige zomeravonden. Wanneer het afkoelt is dit vest dan namelijk per-fect om in weg te kruipen. De lange mouwen en ruime pasvorm bieden ultiem comfort en met zijn tijdloze design blijft deze cardigan altijd in stijl. Maar ook op een dag waarop je de hele dag het huis niet verlaat, kun je dit kledingstuk prima uit de kast trekken. Het vest komt in twee verschillende edities: wit met zwarte strepen en zwart met witte strepen. Enne, we all know: met zwart en wit kun je bijna niet de mist in gaan!

Hebben!

Je kunt de cardigan zowel in de fysieke winkels van Lidl als online via hun website bemachtigen. Het zou ons echter niets verbazen als dit pareltje binnen no-time is uitverkocht. Wacht daarom niet te lang en zorg ervoor dat je ‘m zo snel mogelijk aan je garderobe toevoegt. Wij rennen alvast naar Lidl!

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!
Bron: Grazia | Beeld: Lidl