Hebben: deze mascara van slechts drie (!!) euro is hét geheim voor lange wimpers!

Deze mascara maakt je wimpers echt een eyecatcher!

Dat goedkoop niet altijd duurkoop is bewijst deze mascara. Heel veel mascara’s beweren je wimpers langer en voller te maken, maar in werkelijkheid valt het soms vies tegen. Gelukkig maakt deze mascara wél waar wat hij belooft.

Het mooie is: hij kost nog geen 4 euro!

Prachtige wimpers 
Een Reddit-gebruiker besloot om deze goedkope mascara eens te testen om te kijken of een minder dure mascara ook een goed effect kan hebben. Ze verbaasde zich enorm over de resultaten van de mascara van het budgetmerk Essence. In deze test gaat het om Essence lash princess false lash effect mascara. Het lijkt oprecht of deze mascara je valse wimpers geeft, terwijl je dit effect gewoon met je eigen wimpers kan krijgen. Niks neps aan! Het mooie is dat Essence ook in Nederland te koop is!

Can’t believe this mascara was only £3.30! Sorry for the shocking picture quality but this is the Essence Lash Princess mascara and I HIGHLY recommend it. from MakeupAddiction

Deze mascara maakt zijn beloftes meer dan waar! Wat is jouw favoriete mascara? Laat het ons weten in de reacties op onze Facebook-pagina.

TEST: deze sterrenbeelden passen het best bij elkaar! Hoe zit het met jouw relatie?

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Unsplash