Journaalkijkers zijn dolenthousiast over de gele broek van Dionne Stax

De nieuwslezeres ontving een hoop complimenten van Twitteraars

Het is niet de eerste keer dat er massaal getwitterd wordt over de outfit van Dionne Stax. De nieuwslezeres ziet er altijd stijlvol en elegant uit en dat blijft bij kijkers van het 8-uurjournaal niet onopgemerkt. Ook gisteravond zag Dionne er weer uit om door een ringetje te halen. Vooral de opvallende gele broek die ze droeg, zorgde voor een regen aan complimenten op Twitter. En eerlijk is eerlijk: hij staat haar fantastisch!

Veel Twitteraars wilden weten waar ze de broek kunnen kopen.

Gele broek

Dionne Stax komt altijd piekfijn voor de dag. De presentatrice van het NOS-journaal verschijnt steevast in de mooiste outfits op de buis en dat heeft al vaak geleid tot een regen aan complimenten op Twitter. Gisteravond droeg Dionne een prachtige gele broek, tot enthousiasme van veel kijkers. ”Je bent altijd al prachtig, maar wat zie je er adembenemend uit vandaag!”, prijst een Twitteraar de presentatrice. De broek viel duidelijk in de smaak, want dit was lang niet het enige positieve commentaar dat ze na de uitzending kreeg:

ZARA

Meerdere enthousiaste kijkers vragen zich af waar ze de broek kunnen kopen. ”Wat een waanzinnig gave gele broek had je zojuist aan. Mag ik vragen van welk merk deze is???”, vraagt iemand via Twitter aan Dionne. De nieuwslezeres is de beroerdste niet en laat weten dat de broek van het merk ZARA is. Ben je helemaal verliefd geworden en wil je hem ook aanschaffen? Goed nieuws, want de gele broek is online nog te koop tegen een zacht prijsje van €49,95. Je koopt hem hier.

Lees ook: Merkwaardig bikinibroekje gaat het internet over: ‘Hier wil ik niet in gezien worden!’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Videostill NOS Journaal