Met déze geniale make-uptruc lijkt je gezicht veel slanker!

Met een simpel make-uptrucje lijkt je gezicht veel slanker

Contouren en highlighten, we hebben er allemaal vast weleens van gehoord. Voor de meeste dames onder ons zijn het Kim Kardashian-achtige praktijken die er veel te ingewikkeld en te geplamuurd uitzien. Maar wist je dat het ook op een manier kan die er super naturel uitziet en supermakkelijk is om toe te passen? 

Met een paar strategisch geplaatste make-upstrepen creëer jij een gezicht dat er veel slanker uitziet. Leuk voor een feestje of als je naar een bruiloft gaat. Je hebt er maar een paar producten voor nodig, het is niet moeilijk en het resultaat is prachtig. Dus, wat let je nog? Laten we gaan experimenteren! Je hebt de volgende producten nodig:

  • Een concealer die lichter is dan je eigen huid
  • Een concealer die donkerder is dan je eigen huid
  • Een lichte blush

Stap 1: breng op het hoogste gedeelte van je jukbeenderen een dunne lijn van de lichte concealer aan. De lijn moet ongeveer net zo breed als je oog zijn. Vervaag de lijn met je vingers of met een kwastje. Het effect is dat je jukbeenderen oplichten.

Stap 2: zuig je wangen in en breng op het diepste gedeelte van je wang een lijn van de donkere concealer aan. Begin bij je oor en eindig halverwege je wang en vervaag ook deze lijn. Nu lijken je jukbeenderen hoger en je wangen slanker.

Stap 3: Eindig met een dun laagje blush op je jukbeenderen.

En voilá, het effect is een optisch slanker gezicht met minimale inspanning en zonder geplamuurd hoofd. Wist je trouwens dat je met dít trucje altijd perfecte eyeliner hebt?

Fan van dit artikel? Bewaar hem op Pinterest!

Bron: Margriet | Beeld: Unsplash