Aan deze gewoontes dankt Jennifer Lopez haar jonge uitstraling

Jennifer Lopez

Ze ziet er veel jonger uit dan ze is

Hoewel Jennifer Lopez op 25 juli 52 kaarsjes uit mocht blazen, zou je ons zo wijs kunnen maken dat ze eigenlijk eind dertig is. De actrice en zangeres dankt haar prachtige voorkomen aan een aantal strenge regels die ze zich heeft opgelegd. Zo drinkt het mode-icoon veel water, sport ze regelmatig en let ze goed op wat ze eet.

Dit doet Jennifer Lopez om er een stuk jonger uit te zien.

Debuut

Als we heel eerlijk zijn, ziet Jennifer er nog bijna hetzelfde uit als toen ze haar debuut maakte in 1991. Sommigen zullen zelfs zeggen dat de actrice er nog beter uitziet dan toen ze in 2005 te zien was in de hitfilm Monster-in-Law. Maar hoe komt het toch dat ze er zo buitengewoon goed uitziet? Jennifer heeft onder ander het winnende lot uit de genenloterij getrokken, maar dankt haar looks ook aan keihard werken. Zo houdt ze zich aan een strikt dieet en work-outregime.

Eten

Jennifer let goed op wat ze in haar mond stopt. Zo eet de actrice veel verse en biologische producten. Ze is dol op boerenkool met verkruimelde kaas en pompoenpitten. Maar ze vervangt de boerenkool ook weleens door broccoli. Als lunch eet Jennifer graag een salade met zalm en tijdens het avondeten kiest het mode-icoon vaak voor een maaltijd die rijk is aan eiwitten. “Ik ben gek op varken en kip. Vooral als het een Puerto Ricaans tintje heeft”, vertelde de actrice eens aan US Weekly.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Current situation!! All ready for Sunday Brunch!! #sundayvibes☀️

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) op

Proteïne

Net als vele anderen heeft ook Jennifer weleens snacktrek. Daarom zorgt Jennifer er altijd voor dat haar ontbijt uit genoeg eiwitten bestaat om te zorgen dat ze lang volzit en niet toegeeft aan haar snacktrek. De zangeres start haar ochtend altijd met een shake die ze maakt van aardbeien, blauwe bessen, frambozen, Griekse yoghurt, kaneel, honing, citroensap en whey proteïnepoeder. “Ik eet altijd genoeg eiwitten. Het vult goed en het zorg ervoor dat ik lang vol zit.”

Lees verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2