Dit is hoe je heel goedkoop je eigen lipgloss maakt

lipgloss

Je kunt de kleur van het glossje helemaal zelf bepalen

Als we op Instagram kijken, lijkt het net alsof iedereen een oneindig grote kleding- en make-upcollectie heeft. Elke dag een andere outfit met een ander kleurtje op de lippen. Wij moeten het echter doen met één of twee lipglossjes. Niets mis mee natuurlijk, maar soms is het leuk om eens een ander kleurtje te proberen. Gelukkig kun je met deze TikTok-hack heel makkelijk én goedkoop je eigen kleur lipgloss maken. 

Wat heb je nodig?

In de TikTok van @diy._.thingsssssz is te zien dat je maar twee dingen nodig hebt: vaseline en oogschaduw. That’s it. Kies een oogschaduwkleurtje die je graag op je lippen wil, zoals een roze met glitters of een bordeauxkleurtje voor de feestdagen.

Hoe ga je te werk?

Neem een beetje vaseline en doe dit in een klein bakje of op een bordje. Vervolgens schraap je voorzichtig wat van de oogschaduw uit de pan. Doe dit bij de vaseline en meng deze twee vervolgens goed door elkaar. En tada! Zo heb je je eigen lipgloss al gemaakt. Neem een klein beetje vaseline als je de lipgloss maar één keer wil gebruiken, of neem wat meer en bewaar dit in een afgesloten potje. Voor welk kleurtje ga jij?

@diy._.thingsssssz

DIY lip gloss #fyp #lipgloss #diy

♬ Be like a cool kid – This Side Up

Lees ook: Visagist Leco legt uit: door deze make-up trucs lijk je jonger

Bron: TikTok | Beeld: Pexels, Gabb Tapic