Zo kwam een vrouw binnen twee weken van haar groeistrepen af

groeistrepen

Zo durf jij straks ook je benen te laten zien!

Heel veel vrouwen hebben groeistrepen, ofwel striae en dat is helemaal niet erg. Toch doen we er alles aan om ze te verbergen of weg te krijgen. Dit blijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan. Toch beweert een vrouw dat ze haar groeistrepen binnen twee weken kwijt was door het gebruiken van een beautyproduct

Het internet kan haar ogen niet geloven.

Dermaroller

Binnen twee weken zag ze een enorm verschil door een dermaroller te gebruiken. Dit product maakt gebruik van hele kleine naaldjes om zo de collageenproductie te stimuleren. Normaal wordt dit product enkel gebruikt voor het gezicht, omdat het rimpels zou verminderen. Reddit-gebruiker nct1234 besloot om de roller eens te gebruiken voor haar benen en het verschil is verbazingwekkend!

30 seconden

Op de foto is te zien hoe het meisje de dermaroller alleen op haar linkerbeen heeft gebruikt en hoe daar de groeistrepen zichtbaar zijn verdwenen. Ze vertelt in het bericht dat ze twee sessies gedaan heeft in twee weken en dat dit het resultaat is. “Het is de bedoeling dat je het 5 keer in 4 verschillende richtingen moeten rollen. Dit duurt maar 30 seconden!”, vertelt ze.

groeistrepen

Wij kunnen het haast niet geloven, maar als dit zo goed werkt als zij zegt dan is het zeker het proberen waard!

Lees ook: Moet jij ook altijd gelijk plassen ‘s ochtends? Hier komt dat door!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Reddit, pxhere