Wait, what?! Gucci verkoopt panty’s met ladders erin

panty's Gucci

Je moet een behoorlijk bedrag neertellen voor de gehavende netkousen

Heb je net nieuwe panty’s, zit er na twee tellen alweer een ladder in. Shit! We kennen allemaal het gevoel. Waar menig vrouw snel een andere panty aantrekt, vond designermerk Gucci het wel een goede look. Dus brachten zij panty’s mét ladders op de markt. En die zijn niet goedkoop.

Prijskaartje

Denk je aan Gucci, dan denk je aan een zwaar prijskaartje. En dat is bij deze panty’s niet anders. Er mogen dan wel ladders en gaten in zitten, maar voor deze netkousen mag je alsnog een goede 162 euro neertellen. Ai! Toch zijn de gehavende tights een groot succes. Ze zijn namelijk bijna overal uitverkocht. Wie het laatst lacht…

Hilariteit

…lacht misschien het best, maar wij kunnen de humor van deze peperdure lancering van Gucci wel inzien. Instagramaccount Diet Prada, dat wel vaker bijzondere modekeuzes op de hak neemt, schrijft: “Aan degene die 162 euro betaalde voor deze gescheurde panty van Gucci. Alles oké?” Ook veel volgers van het account reageren geamuseerd op de gehavende panty’s. “Omg, ik heb zoveel van zulke panty’s. Ik ga net doen alsof ze van Gucci zijn. Dan kan ik net doen alsof ik superrijk ben, in plaats van blut. Thanks!” Wat vind jij van deze fashion statement?

Lees ook: Handig trucje: zo voorkom je dat je panty naar beneden zakt

Bron: Instagram Diet Prada | Beeld: Brunopress