Dit trucje voorkomt dat je nekpijn krijgt door je halterbikini

Bikiniliefhebbers gaan blij worden van deze tip

Halterbikini’s zijn niet van het strand weg te denken, maar erg comfortabel zijn ze niet altijd. De bikini maak je vast in je nek, maar hierdoor heb je aan het eind van je bikinidag soms wel last van je nek. Zou het niet mooi zijn om dit voortaan te voorkomen?

Vaarwel akelige nekpijn.

Nekpijn

Het ziet er zo leuk uit: een triangelbikini waarvan de bandjes in je nek lopen. Echter is het in de praktijk net iets minder leuk. Voornamelijk wanneer je een iets royalere voorgevel hebt, kan die halterbikini ervoor zorgen dat je aan het eind van de dag last hebt van je nek. Gelukkig is er nu een handige manier om dat voor eens en altijd te voorkomen.

Knooptechniek

Op internet deelde Allison Kimmey een fantastisch trucje waardoor je voortaan geen last meer hebt van nekpijn wanneer je een halterbikini draagt. Haar manier is zo simpel dat je je bijna afvraagt waarom je dat zelf niet eerder heb bedacht. Het is slechts een kwestie van de touwtjes anders vastknopen. Bekijk hieronder de video die Allison deelde op haar Instagramaccount om te zien hoe het moet.

Lees ook: Badkleding kopen een drama? Vanaf nu niet meer: déze bikini past het beste bij jouw figuur!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Lindanieuws, Instagram Allison Kimmey | Beeld: Pexels