Ziet jouw huid er ook zo vermoeid uit? Déze tips helpen voor een frisse uitstraling!

vermoeid

Niemand die meer vraagt of je ziek bent of slecht geslapen hebt

Dankzij ons hectische leven hebben we af en toe van die dagen dat we er vermoeid uit zien. Dit kan komen door een slechte nachtrust, die vervelende maandelijkse periode of simpelweg te veel stress. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om er een laag make-up op te smeren, maar of dit nou altijd écht helpt?

Met deze simpele tips heb je geen vermoeide huid meer én hoef je geen kilo’s make-up te gebruiken.

Hydratatie
Vroeg in de ochtend opgestaan? Plens dan gelijk wat koud water in je gezicht. Ten eerste ben je direct klaarwakker én ten tweede werkt de koude temperatuur van het water ontzwellend. Dit houdt in dat de bloedvaten in je gezicht samentrekken, waardoor je een frissere uitstraling hebt.

Massage
Hier zegt geen enkele vrouw ‘nee’ tegen, toch? Verwen jezelf zo nu en dan ook eens op een goede gezichtsmassage. Hiermee help je de doorbloeding goed op gang te komen. Gebruik een vochtinbrengend serum voor het beste resultaat.

Koelen
Het is eigenlijk heel simpel; je legt twee lepels een nachtje in de vriezer en wanneer je de volgende ochtend enorme wallen onder je ogen ziet, pak je de lepels uit de vriezer en leg je ze onder je ogen. Door de koude temperatuur van de lepels trekken de zwellingen en vermoeidheidstekenen direct uit je gezicht.

Verzorging
Kies voor goede verzorgingsproducten. Gebruik onder je dagelijkse dag- en/of nachtcrème een serum. Een serum bevat namelijk meestal dezelfde ingrediënten als een dag- en/of nachtcrème alleen is-ie een stuk geconcentreerder. Aan de dagcrème worden extra ingrediënten toegevoegd die je huid beschermen gedurende de dag en in nachtcrème zitten extra ingrediënten die je huid helpen herstellen gedurende de nacht. Verzorgingsproducten waar cafeïne aan is toegevoegd, helpen je huid een onmiddellijke extra oppepper te geven!

Lees ook: Zie je er moe uit? Geen probleem, met déze make-uptruc werk je dat meteen weg

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Pexels