Personal trainer Jennifer Lopez deelt vijf oefeningen voor ronde billen

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez ziet er fantastisch uit

Dat Jennifer Lopez inmiddels de vijftig heeft aangetikt, zou niemand zeggen. De actrice lijkt zo’n tien jaar jonger. Dit dankt ze aan goede genen, het juiste voedingspatroon en aan keihard trainen. J.Lo heeft een stalen discipline in de sportschool. Zo zouden wij haar buikspier-routine niet vol kunnen houden. Wellicht zijn haar biloefeningen beter vol te houden? Tracy Anderson – de personal trainer van Jennifer – deelt een paar pittige oefeningen voor die ronde kadetjes. 

Keihard trainen

Tracy Anderson is een van de bekendste celebrity-trainers in Hollywood. Zo hielp de Amerikaanse fitnessondernemer sterren als Gwyneth Paltrow, Tracee Ellis Ross, Alessandra Ambrosio, Victoria Beckham en Nicole Richie aan hun droomlichaam. Jennifer Lopez is ook een van haar klanten. Onlangs deelde de trainer welke oefeningen Jenny from the Block regelmatig doet voor haar billen.

De billen van Jennifer Lopez

Want ondanks dat Jennifer Lopez van zichzelf al een prachtige verschijning is, staat het idool al flink wat jaren bekend om haar achterwerk. Er ging zelfs een tijd een gerucht in de rondte dat Jennifer haar billen voor 300 miljoen euro verzekerd zou hebben. Echter bleek dit niet het geval. Jennifer ontkracht dit in een aflevering van Carpool Karaoke met James Corden.

Benieuwd naar de biloefeningen van Jennifer Lopez? Lees verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2