Vergeet de dure scrub of gezichtsreiniger: Kate Middleton gebruikt een ouderwetse oplossing voor een stralende huid


Zo behoudt Kate Middelton een stralende huid

Iedere keer als Kate Middleton publiekelijk verschijnt zien we haar huid stralen. Nu heeft ze natuurlijk geluk dat ze een heel arsenaal aan visagisten klaar heeft staan als ze een officiële gelegenheid heeft, maar ook op ‘normale’ dagen ziet ze er stralend uit. Hoe doet ze dat toch? Naast een gezond dieet verzorgt Kate Middleton haar huid met dit ouderwetse object…

Dit kan iedereen nadoen.

Zuivere huid

Hoe kan het toch dat de dames van het Britse koningshuis er altijd piekfijn uitzien? Daar komen ongetwijfeld visagisten en stylisten aan te pas, maar de natuurlijke schoonheid is onmiskenbaar. Wij dachten altijd dat je een dure gezichtsreiniger nodig had, een scrub of zelfs een van die dure elektrische gezichtsreinigingsborstels. Niets is minder waar!

Washandje

Volgens Arabella Preston, Kate Middleton’s visagiste, is een washandje alles wat je nodig hebt. Een zacht washandje is zelfs beter dan een elektrische gezichtsborstel, want die zijn vaak erg ruw. Een zacht washandje van goede kwaliteit haalt je make-up eraf en scrubt je huid subtiel. Door de zachte vezels gaat je huid niet kapot, zoals bij een goedkope scrub of borstel.

Cleanser

Preston geeft als tip om eerst je gezicht te reinigen met een cleanser gebaseerd op olie. Hiermee kun je zelfs waterproof mascara verwijderen. Maak dan je washandje vochtig met warm water en maak hiermee je gezicht schoon. Je zult zien dat echt alle make-up verdwijnt en je huid zacht en stralend achterblijft.

Katoen

Preston geeft als tip om niet ieder oud washandje te gebruiken, maar een extra zachte van ratiné, een zachte soort katoenen badstof. Gebruik iedere dag een schoon exemplaar, anders wrijf je oude make-upresten en bacteriën in je huid.

Lees ook: Wimpers á la Meghan Markle: dit is de favoriete mascara van de hertogin van Sussex

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Margriet, The Cut | Beeld: Videostill