Dit zijn de 5 meest gemaakte kledingfouten die ons ouder doen lijken

3. Verhullende kleding

Er zijn weinig vrouwen die geen verhullende kleding dragen. Eerlijk is eerlijk, het is ook erg fijn om je te verstoppen in wijdere kleding. De fout die je hierbij maakt is dat je dan juist dikker kan lijken dan je daadwerkelijk bent. Kies daarom voor de juiste balans en benadruk je sterke punten. Heb je een peerfiguur? Draag rond je torso een strakker shirt en een wijdere broek om je bredere heupen te verhullen. Bij een appelfiguur kun je dit het beste omdraaien door je slankere benen te laten zien in een fijne skinny jeans en je buikje te verhullen in een wijdere top.

2. Dezelfde beha

Draag je al jaren dezelfde beha? Dan is het hoog tijd om eens te investeren in een goede, nieuwe beha. Een goedzittende beha accentueert namelijk beter je silhouet en hierdoor zit automatisch je kleding ook een stuk beter. Investeer tijd en geld in de juiste beha en laat je bij het aanschaffen van een beha adviseren in de winkel.

1. Roklengte

Eén van de grootste kledingfouten die vrouwen maken is het kiezen van de verkeerde roklengte. Er komt namelijk een moment in je leven dat je lengte van een rok veel invloed heeft op je fysieke verschijning. Een te korte rok kan geforceerd jeugdig overkomen en een te lange rok laat je er juist ouder uit zien dan je daadwerkelijk bent. Wat is dan de perfecte roklengte? Net iets boven de knie zal voor de meeste vrouwen het perfecte uitgangspunt zijn.

Pagina 2/2

Lees ook: Buikvet verminderen? Dan kun je deze 10 dingen het beste eten en drinken

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bronnen: Margriet | Beeld: Pixabay