Koningin Máxima straalt tijdens werkbezoek in wijnrood broekpak

Maxima

Wat staat deze herfstkleur onze koningin toch prachtig!

We kunnen er inmiddels niet meer omheen: koningin Máxima is uitgegroeid tot een waar stijlicoon. Over haar prachtige en elegante outfits raken we gewoonweg niet uitgepraat. En zoals we van haar mogen verwachten, stelt ze ons ook deze keer niet teleur op modegebied. Tijdens een werkbezoek afgelopen donderdag in het Amsterdamse UMC zag de koningin er wederom uit om door een ringetje te halen. 

Een modeflater heeft onze koningin nog nooit geslagen.

Amsterdam UMC

Koningin Máxima bracht afgelopen donderdag een werkbezoek aan het Amsterdam UMC. In het ziekenhuis kreeg ze een rondleiding door het vernieuwde Translationeel Hersenlaboratorium. Het bezoek stond in het teken van de neurowetenschappen en de geestelijke gezondheidszorg. Hoewel de aandacht vanzelfsprekend gericht was op het vernieuwde laboratorium, bleef ook de outfit van koningin Máxima weer eens niet onopgemerkt.

Wijnrood broekpak

Máxima verscheen in het Amsterdam UMC in een wijnrood broekpak, geheel volgens de modetrends van dit seizoen. De pantalon en blouse in opvallende herfstkleur staan prachtig bij haar blonde haren en laten de koningin stralen. Enkele accessoires in het bordeauxrood maken het tweedelige pak helemaal af. Bij aankomst droeg de van oorsprong Argentijnse zelfs nog een jas in dezelfde kleuren over haar schouders. Een zeer geslaagde look, wat ons betreft!

Lees ook: 8x deze outfitfouten doen je voorkomen rommelig ogen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Videostill