Leontine Borsato heeft zichzelf een totaal ander kapsel aangemeten

Het staat haar fantastisch!

Leontine Borsato heeft in het verleden al tig verschillende kapsels gehad. Rood, bruin, krullen, lang, stijl, kort: ze stonden haar allemaal even mooi. De natuurlijke schone is niet bang om iets nieuws uit te proberen en dat blijkt ook nu weer eens. Ze heeft zichzelf een geheel andere coupe aangemeten en ook dit staat haar weer geweldig!

Als het op kapsels aankomt, kan Leontine Borsato bijna alles hebben.

Leontine en Leco

Haarstylist Leco van Zadelhoff en Leontine waren het er roerend over eens: het werd wel weer eens tijd voor wat nieuws. Leco koos voor een frisse, zomerse coupe die Leontines gezicht prachtig doet uitkomen. De presentatrice is voorzien van een rechte pony met een koperen haarkleur en soft highlights. ”My first little pony bij Leontine”, grapt de haarstylist bij de foto die hij op Instagram plaatste. Hoewel het voor Leontine niet haar eerste pony is, staat deze haar misschien wel het allermooist, in combinatie met de nieuwe haarkleur.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

My first little pony bij @leontineborsato! Met koperbruin haar en softhighlights ! #lecolook #muse #allesstaatleukbijdezevrouw

Een bericht gedeeld door Leco van Zadelhoff (@lecolook) op

Lees ook: Dit doet Kate Middleton om de hele dag op hakken te kunnen lopen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Libelle, Instagram | Beeld: Instagram