Lidl brengt een kledingcollectie uit met een topmodel: wij rennen naar de winkel!


Lidl gaat voor de vierde keer samenwerken met…

Misschien is Lidl wel onze favoriete supermarktketen. Hun groente en fruit is erg goed en ze hebben altijd leuke aanbiedingen. Zo ook deze zomer: ze brengen namelijk voor de vierde keer een kledingcollectie uit met topmodel Heidi Klum. De zomerse collectie bevat leuke zomerjurken en sandalen. Zit er wat voor jou tussen?

Ga jij iets aanschaffen?

Kleding

Dit is de vierde keer dat Lidl een samenwerking aangaat met Heidi Klum. De vorige collecties verkochten steevast uit, dus dat is veelbelovend voor deze zomerse collectie! De lijn heet The Summer of Love en bevat veel zomerse jurken met print en sandalen met en zonder hak. Superleuk voor de zomervakantie dus! Wij zien onszelf hier wel in rondlopen…

Californië

Volgens Heidi is de collectie gebaseerd op de plek waar ze al jaren woont: de Amerikaanse staat Californië. De collectie is een beetje boho met lange jurken met print en leuke slippertjes. Het wordt al vergeleken met de stijl die je in Ibiza veel ziet, dus je kunt je hier gerust in vertonen aan het strand! Je vindt de collectie in de winkels van Lidl en in de webshop onder het merk Esmara by Heidi Klum.

De collectie

De collectie bevat niet alleen dameskleding, maar ook leuke kleding voor meisjes. Zo kunnen jij en je dochter dus matchen! Schattig, toch?

Hieronder zie je een impressie van de collectie:

Lees ook: Beschuit met blauwe muisjes: DJ en presentator Wietze de Jager is vader geworden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Glamour | Beeld: Videostill YouTube