Lidl brengt deze week een supergoedkope variant van deze dure dagcrème uit


Er zit behoorlijk wat verschil in de prijs…

Het wordt wel vaker gezegd, maar toch blijkt ook nu maar weer: duurder is niet altijd beter. Dure schoonheidsbehandelingen, spa tripjes en dure anti-rimpelcrème; het garandeert niet direct een gezondere en jonger uitziende huid. En dat blijkt ook maar weer uit deze test van de dagcrème van budgetsupermarkt Lidl.

Deze dagcrème zou namelijk precies dezelfde ingrediënten bevatten als de superdeluxe crème van het zeer prijzige merk La Prairie.

Crème de la crème

Vrouwen zijn vaak van mening dat je voor het beste resultaat diep in de buidel moet tasten. De luxe dagcrème van La Prairie kost je al gauw ruim 550(!) euro. En de beautylijn die budgetsupermarkt Lidl onlangs uitbracht? Daar betaal je slechts 3,99 euro voor! Dat is nog eens geld besparen op de altijd zo dure beautyproducten.

Ingrediënten dagcrème

Deze bijzondere beautylijn van de Lidl wordt Cien Cellular Beauty genoemd en bestaat uit een dag- en nachtcrème, een serum en een mousse voor onder de ogen. Wat het allemaal voor je huid doet? Het gaat rimpels tegen en stimuleert de natuurlijke celvernieuwing. Dezelfde ingrediënten in deze goedkope crème zouden ook terug te vinden zijn in het luxe merk La Prairie.

 

Nederlandse filialen

In de nieuwste kerstfolder van de Lidl is bekend gemaakt wanneer deze mooie producten in de schappen zullen liggen, namelijk: vanaf 10 december! Dat betekent dat je deze beautyproducten vanaf deze week al in de Nederlandse-filialen kan kopen. Wij weten wat we gaan doen, en dat is in een snelvaart naar de dichtstbijzijnde Lidl!

Lees ook: Dit kun je allemaal met de bekende Nivea-crème doen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: The Sun  | Beeld: Pexels