Make-up kapot laten vallen? Zó maak je de poeder weer heel!

make up

Waarschijnlijk heb je het product om je poeder mee te herstellen gewoon al in huis liggen!

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, maar soms kun je er gewoon écht niets aan doen. Je bent druk in de weer met je make-uproutine of neemt je vertrouwde poedertje mee op pad, laat ‘m vallen of je schudt het te veel in je tas en vervolgens ligt de poeder in duizenden kleine stukjes. Op dit moment kun je natuurlijk wel even huilen, maar met deze handige tip heb je je poeder binnen een kwartiertje weer heel!

Wil je toch liever voorkomen dat je poeder stuk gaat? Bekijk dan snel deze handige tip even.

Propanol
Binnen een kwartiertje tijd je poeder weer zo goed als nieuw? Het klinkt haast te mooi om waar te zijn. Toch is het supermakkelijk en heb je als enige nodig zogenaamde rubbing alcohol, (ook wel bekend als propanol) wat gewoon verkrijgbaar is bij de drogist. Veel mensen hebben dit product vaak al in het badkamerkastje staan.

Zo goed als nieuw
De bekende beautyblogger AlexandrasGirlyTalk kwam via YouTube met deze handige tip. In het onderstaande filmpje is te zien hoe zij met een scheutje propanol en een lepel de poeder weer compleet maakt. Dep als alles weer geheeld is de poeder na met een stuk keukenpapier en klaar is kees! Je poeder zal er weer zo goed als nieuw uitzien!

Verder lezen:

  • Wist je dat je met dít trucje altijd perfecte eyeliner hebt?

Fan van dit artikel? Bewaar hem op Pinterest!

Bron: StyleToday | Beeld: Pexels