Deze man neemt make-uplessen om een hele lieve reden…

make-uplessen
Wij huilen niet, jij huilt

Een kiekje van een ouder stel in een warenhuis doet harten van over de hele wereld smelten. Brian en Jean komen regelmatig met z’n tweeën bij de schoonheidsafdeling van het warenhuis en de reden is prachtig.

Dit is echte liefde!

Make-uplessen 
Jean houdt ervan om er verzorgt uit te zien en daarom zit is haar make-up altijd tiptop in orde. Iedere dag doet ze zelf haar make-up, maar binnenkort zal het haar niet meer lukken om dat voor elkaar te krijgen. De vrouw wordt namelijk langzaam blind, waardoor make-up aanbrengen een onmogelijke opgave voor haar is. Brian wil zijn vrouw iets wat ze zo belangrijk vindt niet ontnemen en daarom volgt de man make-uplessen.

“Dit is waarom ik zoveel van mijn werk houd”, schrijft de werknemer die een foto van het stel maakte. “Dit zijn Jean en Brian, twee vaste klanten. Brian kwam vandaag langs voor een make-uples. Hij doet de make-up van zijn vrouw elke dag, omdat ze langzaam blind wordt. Een prachtig stel dat alles uit het leven haalt.”

Viraal
De foto en het verhaal van de medewerker werd op Twitter gedeeld en binnen no-time werd het bericht massaal geliket en gedeeld. Bekijk het plaatje van het stel hieronder.

 

Lees ook: succesvol vanuit huis werken, zo doe je dat! 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: HLN | Beeld: Twitter