OMG hebben: er zijn ‘My Little Pony’ gezichtsmaskers mét glitters!

glitters my little pony gezichtmaskers

Deze gezichtsmaskers wil je zeker op je wishlist!

Even lekker ontspannen met een gezichtsmaskertje op je hoofd is wel een van de fijnste relaxmomentjes van de week. Niet alleen neem je even de tijd om te ontspannen, ook je gezicht is erg blij met deze verwennerij. En wat kun je dan beter gebruiken dan een nieuw soort glittermasker van ‘My Little Pony’?

Leuk voor jezelf of om iemand cadeau te geven.

Glitters

Het bekende beautymerk GlamGlow brengt in samenwerking met Hasbro maar liefst drie nieuwe gezichtsmaskers uit. Al deze maskers zijn gebaseerd op je favoriete pony’s uit je jeugd: de My Little Pony’s. De drie maskers zijn in drie kleuren verkrijgbaar: paars, roze én zwart. Natuurlijk zit in elk potje een overdosis aan glitters. Want laten we eerlijk zijn, iedereen houdt van glitters, toch?

Marshmallows

Deze maskers van GlamGlow en Hasbro bevatten een aantal bijzondere ingrediënten. Zo zit er in een van de maskers marshmallows en die zorgen ervoor dat je huid extra strak en stevig wordt. We moeten nog heel even geduld hebben, maar eind april zijn deze ‘My Little Pony’ glittergezichtsmaskers in de winkel te koop!

Zie in de video hieronder hoe de maskers eruit zien:

Lees ook: Vrouwen van over de hele wereld zijn laaiend enthousiast over dít gezichtsmasker dat bestaat uit maar twee ingrediënten!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: Fashionlab | Beeld: Instagram