Hebben: Nutella komt met een heel bijzonder product speciaal voor vrouwen op de markt!

Op deze manier kun je de hele dag genieten van de lekkere Nutella-smaak!

Als het aan ons ligt, eten we het liefst de hele dag door Nutella. Zo kun je er heerlijke cupcakes mee maken en is het geweldig lekker op een tosti. Maar dat het bekende chocolade merk met dít product voor alle vrouwen onder ons op de proppen komt is wel erg bijzonder.

Misschien dat het nog nét op tijd uit is om als kerstcadeau te vragen of om weg te geven dit jaar?

Make-up
Het product van Nutella waar we het over hebben is… lippenstift! Ja je leest het goed, Nutella brengt nu meerdere kleuren lippenstift op de markt, mét natuurlijk de bekende Nutella-smaak. Een perfecte combinatie dus voor de échte Nutella-fan en als je erg van make-up houdt. De standaard en bekende aardbeien- en perziksmaken laten we dus mooi achter in 2017 en we gaan het volgende jaar in met lippenstiften in de allerlekkerste smaak van Nutella.

Nude-tella
In de onderstaande afbeelding zie je hoe geweldig mooi ze worden verpakt. De exclusieve collectie bevatten vier verschillende, matte soorten. Ze worden geleverd in vier verschillende nude-kleuren. En zo slim als ze bij Nutella zijn, heeft deze collecte die naam; Nude-tella gekregen. Je moet er wel wat voor over hebben, want de lippenstift-set is verkrijgbaar vanaf €50,-. Zet jij het er nog even snel bij op je kerstverlanglijstje?

Lees ook: Dít gebeurt er dus wanneer je lippenstift over de datum is…

Wil je dit recept onthouden? Bewaar ‘m op Pinterest!

Bron: Beautify | Beeld: The Stanford Flipside