Als je je oksels op deze manier scheert krijg je het beste resultaat

En je hoeft minder snel weer te scheren

Of het nu zomers weer is of niet, veel vrouwen willen gewoon zijdezachte oksels hebben zonder stoppels. Helaas lijkt dat laatste vaak al te veel gevraagd. Hoe erg je ook je best doet, het lijkt net alsof je die stoppels nooit helemaal wegkrijgt. Gelukkig hebben wij een manier gevonden waarop het je wel lukt!

Zo verwijder je die haartjes het beste.

Stap 1: neem de tijd

Even snel je oksels scheren in de ochtend terwijl je bij de wasbak staat is een manier, maar je scheert je oksels op deze manier veel te droog. Het is beter om je oksels nat te maken met warm water, waardoor de haarzakjes een beetje open gaan staan. Als je je oksels goed nat maakt met warm water is het makkelijker om de haartjes te verwijderen en je voorkomt irritatie.

Stap 2: Scrubben

Je oksels scrubben wordt nog weleens vergeten, maar het is zo belangrijk. Het voorkomt dat je last krijgt van ingegroeide haartjes en je kunt je oksels beter scheren omdat je de dode huidcellen hebt verwijderd. Ook zorgt het ervoor dat de haren in de juiste richting terug groeien.

Stap 3: Juiste spullen

Gebruik altijd scheerschuim en een scherp scheermesje. De huid van je oksel is maar heel dun en als je mesje niet echt scherp is, kan dit je huid irriteren. Ook is het belangrijk om altijd scheerschuim te gebruiken zodat het mesje beter over je huid glijdt.

Lees de andere drie stappen op de volgende pagina.

Pagina 1/2