Huh?! Je kunt je oogkleur voorgoed veranderen in maar 20 minuten

oogkleur

Wil je liever blauwe ogen?

We willen allemaal wel eens iets anders. Sommigen van willen dit graag definitief verandert zien, zoals bij de oogkleur. Iemand met bruine ogen kan liever blauwe ogen willen hebben en dat kan nu. Je kunt je oogkleur definitief laten wijzigen en de ingreep die hiervoor nodig is, kost maar twintig minuten. 

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn!

Lazeren

Als je dit graag wilt, dan moet je naar Californië in de Verenigde Staten. De behandeling wordt daar enkel in het Ströma Medical gedaan en tevens is het is enkel voor mensen met bruine ogen die graag blauwe ogen willen hebben. Je bereikt die kleur door het pigment weg te lazeren, zodat je ogen babyblauw worden. Ieder oog is in beginsel blauw en die kleur bevindt zich nog steeds in de kern. Die kern halen ze dan naar boven.

Risico

Je moet wel diep in de buidel tasten als je dit wil. Een lazerbehandeling kost namelijk 4700 euro. Je moet ook een gok durven nemen, omdat deze behandeling bij slechts 37 mensen is uitgevoerd en het tot op heden niet duidelijk is wat de effecten zijn op de lange termijn. De FDA (Federal Drug Administration) moet de behandeling nog goedkeuren. Daarbij is het ook onomkeerbaar, dus je moet heel zeker zijn van je zaak of lekker kleurlezen blijven gebruiken.

Lees ook: Dames, opgelet! Dit make-up product kun je beter weggooien na een griepje

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Elle | Beeld: pxhere