Heb jij ook áltijd mascaraklontjes in je wimpers? Met dit bizarre trucje is dat verleden tijd!

klonterige wimpers

Nooit meer klonten in je wimpers!

We kennen het allemaal wel, vervelende klonterige wimpers die allemaal aan elkaar blijven plakken. We willen natuurlijk niet de deur uit met wimpers die op spinnenpootjes lijken.. Hoe goed en duur een mascara ook mag zijn, het blijft lastig om wimpers mooi en met veel volume te krullen. Helemaal als je mascara uitgedroogd is en je de laatste restjes mascara met veel pijn en moeite er nog uit probeert te halen. Gelukkig hebben wij nu dé tips gevonden tegen klonterige wimpers!

Klonterige en plakkerige wimpers zijn vanaf nu verleden tijd.

Water
De eerste tip is zó makkelijk, dat we verbaasd waren dat wij er zelf niet zijn opgekomen. Wat je nodig hebt voordat je je mascara aanbrengt is maar één ding: water.  Zorg dat je wimpers een klein beetje nat zijn voordat je de mascara aanbrengt, op deze manier is het aanbrengen van de mascara een stuk makkelijker en vormt het minder snel klonten op de wimpers.

Aansteker
Voor de tweede tip heb je alleen een wattenstaafje en een aansteker nodig. Krul je wimpers alvast een beetje voor met een wimperkruller en knip het uiteinde van het wattenstaafje eraf. Verwarm voorzichtig met de aansteker het midden- en plastic achtige gedeelte van het wattenstaafje. Laat het vervolgens een beetje afkoelen en druk het verwarmde stokje tegen de onderkant van je bovenste wimpers aan. Breng tenslotte je mascara aan en je zal zien dat je prachtige wimpers hebt à la Bambi!

Lenzenvloeistof
De laatste en misschien wel beste tip voor als je mascara bijna op en/of uitgedroogd is: lenzenvloeistof. Voeg één of twee druppels lenzenvloeistof toe aan je uitgedroogde mascara en schud het even goed voor gebruik. Je mascara zal op deze manier nog zeker een paar dagen langer mee gaan!

Lees ookDít is de reden dat je juist je tegenpool moet gaan daten

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Margriet | Beeld: ABC News