‘Opvallend’ loopje van catwalkmodel vliegt het internet over

Het ziet er nogal merkwaardig uit

Tijdens catwalkshows komen vaak de meest extravagante en kleurrijke outfits voorbij. Outfits waar je je ogen niet vanaf kunt houden. Toch wist een model tijdens de Paris Fashion Week de aandacht af te leiden van alle bonte creaties. Niet de prachtige kleding, maar híj werd het gesprek van de dag. De reden? Zijn nogal opvallende loopje.

Eerlijk is eerlijk: hij onderscheidt zich wel!

Paris Fashion Week

Tijdens de Fashion Week in Parijs lopen honderden modellen mee in verschillende shows. Wil je als model opvallen, dan moet je dus wel met iets bijzonders komen. Dat is de Duitse Leon Dame in elk geval gelukt. Hij liep mee in de show van Maison Margiela en ondanks alle opvallende creaties, ging het na afloop van de show vooral over hem. Met zijn merkwaardige loopje maakte het mannequin vele tongen los.

Loopje

Dame besloot de show wat meer flair te geven en gooide extra veel pit in zijn catwalk-loopje. Wellicht haalde hij zijn inspiratie bij Kate Moss, Naomi Campbell of Tyra Banks vandaan, want ook zij vielen ooit op door hun loopje. Zijn opvallende manier van bewegen werd nog wat extra versterkt door zijn boze blik, oversized blazer en platform laarzen. Het loopje van Dame gaat momenteel viraal.

Lees ook: Nobody’s perfect: Fajah Lourens showt loshangend buikvel aan volgers

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Pexels