Pam krijgt indrukwekkende metamorfose: ‘Ik wil niet langer onzichtbaar zijn’

Pam metamorfose

Pam wil haar onzekerheden vaarwel kussen

Christopher Hopkins – ook wel bekend als de Makeover Guy – draait zijn hand niet om voor een indrukwekkende metamorfose. Met een beetje make-up en een nieuw kapsel meet hij zijn klanten een compleet nieuwe look aan. Zo ook bij de 54-jarige Pam, die naar eigen zeggen niet meer onzichtbaar wil zijn.

Onzekerheden

Pam heeft zich jarenlang weggecijferd om zo goed mogelijk voor haar kinderen te zorgen. Kinderen die inmiddels volwassen zijn. “Sinds ik moeder ben, koos ik ervoor om niet te werken en thuis te blijven. Inmiddels is mijn oudste zoon 24 jaar. Mijn kinderen staan altijd om nummer één. Ik wilde dat zij straalden en deed daarom een stapje terug voor mezelf.”

Omgooien

Pams kinderen kunnen zich inmiddels helemaal redden. Pam wil zichzelf daarom wat meer tijd en aandacht geven. “Ik wil wat meer om mezelf denken en zichtbaar zijn.” De 54-jarige vrouw deelt dat haar lengte haar soms onzeker kan maken. “Ik ben 1.86 meter. Soms voelt het alsof mensen daardoor niet echt naar me kijken”, vertelt de vrouw aan Christopher Hopkins.

De metamorfose

Pam vervolgt dat ze niet echt een stijl heeft en dat ze geen bepaalde wensen heeft betreft haar lokken. “Ik wil er gewoon weer fris uitzien.” De Makeover Guy kleurde het haar van de vrouw, maar zette de schaar niet in haar lokken. Bovendien kleurde hij haar wenkbrauwen, voorzag hij Pams wimpers van een likje mascara en kregen haar wangen wat meer kleur. Het resultaat is verbluffend.

Sprakeloos

“Ik ben niet meer onzichtbaar”, zegt Pam enthousiast. “Mensen zullen me nu echt zien. Ik heb het gevoel dat ik weer jong ben”, vertelt de vrouw stralend. “Ik denk dat ik mijn man helemaal verras met mijn nieuwe uiterlijk.”

Bekijk de indrukwekkende metamorfose van Pam hieronder. Wat vind jij van haar nieuwe uiterlijk?

Lees ook: Vrouw is compleet onder de indruk van haar nieuwe uiterlijk na metamorfose

Bron: Makeoverguy | Beeld: Videostill