Vervliegt je parfum snel? Spuit hem op deze onverwachte plek en je ruikt hem de hele dag!

Parfum onverwachte plek

Je hebt er vast nog nooit over nagedacht om je parfum hier te spuiten

Baal jij er ook zo van wanneer je ’s ochtends parfum opspuit en de geur na een uur of twee alweer vervlogen is? Breng hem dan eens op een andere plek op je lichaam aan! De plaats waar je je geurtje aanbrengt,  beïnvloedt namelijk hoe lang je parfum blijft hangen. En als je je parfum op déze onverwachte plek spuit, blijf je hem een stuk langer ruiken!

Je pols en hals zijn niet de beste plekken om je parfum aan te brengen.

Dunne en warme huid

De allerbeste plek om je parfum aan te brengen, is volgens experts de navel! Daar is je huid dun en warm en de vorm en temperatuur van je navel maken de geur intenser. Zo geniet je extra lang van je favoriete parfum!

Pulse-punten

Andere geschikte plekken om je parfum aan te brengen, zijn de zogeheten pulse-punten. Dit zijn de delen van je lichaam waar je je hartslag het beste kunt voelen. Naast de pols en hals zijn dat borst en knieholte. Coco Chanel zei altijd: ‘Breng je parfum aan op de plekken waar je graag gekust wilt worden’.

Twee plekken

Tip: houd het subtiel! Een parfum mag láng ruiken, maar nooit te heftig. Kies daarom één of twee plekjes om je parfum aan te brengen en je zit altijd goed.

Lees ook: Met deze trucs gaat je parfum jaren langer mee!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Margriet | Beeld: Unsplash