Wat een plaatje: zo ziet de 21-jarige dochter van presentatrice Quinty Trustful eruit!

De dochter van Quinty Trustfull timmert hard aan de weg

Ze is inmiddels alweer 21 jaar oud, de bloedmooie dochter van Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull. Moïse Trustfull timmert evenals haar moeder lekker aan de weg met haar showbizz-carrière, ze speelt sinds maart 2017 de rol van Rozenboom-medewerkster Celia van Dam in de populaire soap Goede Tijden, Slechte Tijden.

Zelf volgde Moïse de soap al jaren: “Als je vanaf vroeger al kijkt en ineens zelf in De Rozenboom staat… Ik dacht altijd dat het echt bestond!”

Porseleinen huwelijk
Moïse is de dochter van Quinty en haar man voetballer Orlando Trustfull, die vorig jaar alweer 25 jaar samen waren. Een porseleinen huwelijk dus, een unicum in de showbizzwereld! Volgens Quinty is goede communicatie hét geheim van hun sterke huwelijk: “Wat ons sterk maakt is dat we altijd blijven praten, maar ook dingen blijven doen. Maar op één moeten altijd ‘wij’ en het gezin staan. Wij viertjes zijn de kern en daar gaat het om.”

Apetrots
Quinty is apetrots op haar dochter, zo is te zien aan de foto’s die zij met regelmaat op Instagram plaatst. Begrijpelijk, want Moïse is niet alleen actrice, maar ook eigenaresse van haar eigen bedrijf By Moise, een webwinkel met zelfgemaakte juwelen. Een echte duizendpoot dus! En het is natuurlijk ook gewoon een plaatje van een meid, kijk zelf maar. Wij vinden haar heel erg op haar moeder lijken, jij ook?

Zo genieten hier!!! 🤗❤️

Een bericht gedeeld door MOÏSE TRUSTFULL (@mtrustfull) op

Productief vrij dagje! 🌟💚

Een bericht gedeeld door MOÏSE TRUSTFULL (@mtrustfull) op

Lees ook: Waarom zeggen we eigenlijk ‘gezondheid’ als iemand niest?

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram, Wikipedia | Beeld Hollandse Hoogte