Cute! Primark heeft een nieuwe beautycollectie en wij zijn enthousiast

primark

Budgettopper Primark lanceert een schattige make-upcollectie

Dat Primark leuke, goedkope kleding verkoopt wisten we al lang. Maar, wist je dat de bekende modeketen ook al een tijd aan de weg timmert met betaalbare beautyproducten? Deze maand is de collectie K-POP gelanceerd, geïnspireerd door Koreaanse make-up en huidverzorging. Wij laden ons winkelmandje alvast vol.

Koreaanse make-up voor een zacht prijsje.

Populariteit

Als je geïnteresseerd bent in make-up en beauty dan weet je vast wel dat Koreaanse cosmetica en huidverzorging razend populair is. Helaas is het in het Westen nog niet altijd makkelijk te verkrijgen of het is erg duur. Primark haakt gretig in op deze populariteit met de twaalfdelige collectie. De lijn bevat onder andere een vochtinbrengende ‘jelly’ primer met vitamine B3, schattige cushion blushers en Cloud Cream, een product dat je zowel op je lippen als wangen kunt gebruiken. Primark noemt dit zelf “HET cultkoopje van het seizoen”. Ook bevat de collectie oogschaduw, eyeliners, highlighter en een matte lip cushion met vitamine E die je lippen verzorgt.

Goedkoop

De artikelen kosten tussen de €2 en €8, wat een stuk goedkoper is dan echte Koreaanse beautyproducten. Naast het feit dat de producten er zelf veelbelovend uitzien, ziet ook de verpakking er heel erg schattig uit. Geef toe, het oog wil ook wat, toch? De producten ogen luxe, dus je haalt ze zonder schaamte uit je make-uptasje. Primark heeft aan alle details gedacht, want zo heeft het oogschaduwpalet naast een zoete pastelkleurige verpakking ook de geur van kersen. Hebben!

Lees ook: Het internet is in de ban van deze spotgoedkope foundation

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Primark