Primark verkoopt nu déze speciale Disney-pantoffels en iedereen wil ze hebben!

primark

Deze pantoffels wil je hebben!

Budgetketen Primark heeft de wintercollectie alweer maanden in de winkel liggen en daar zijn wij maar wat blij mee. Leuke kerstspullen, warme dekentjes en de meest geweldige pyjama’s: wij willen het allemaal wel hebben. Vooral de Disney-spullen gaan als warme broodjes over de toonbank, en terecht: want Disney raakt nooit uit de mode. 

Disney-fans werden dan ook helemaal gek toen ze dit nieuwe Primark-product zagen!

Barstje sloffen
De winkelketen heeft een pantoffel gemaakt van Barstje (Chip in het Engels), het schattige kopje uit de film Belle en het Beest. Het vrolijke theekopje kost nog geen 10 euro en ziet er heerlijk warm uit, wij willen ze ook hebben! De Belle en het Beest-gekte begon allemaal met het tasje van Barstje een tijdje geleden. Dit item was binnen één dag uitverkocht. Daarna volgde – onder andere – een (echt) theekopje en nu zijn er dus sloffen. Wat zal er nog meer komen?

Primark

Reclame
Wist je dat Primark eigenlijk bijna geen geld uitgeeft aan reclame? Dit zorgt ervoor dat ze geld overhouden om de prijzen van hun spullen zo laag mogelijk te houden. En ze denken aan het milieu. De dozen waarin de kleding wordt vervoerd worden omgetoverd tot tassen. Zo recyclen ze hun spullen dus! Bij Primark is het trouwens ook altijd sale, buiten de grote sales in december, januari, juni en juli, heeft de winkel altijd een deel van het assortiment afgeprijsd in de winkels staan.

Lees ook: Doe dit ingrediënt in je nagellak en je krijgt supersterke nagels

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Primark