Raar maar waar: een beetje Labello in je haar smeren doet wonderen!

Labello

Proberen kan geen kwaad

De temperaturen liggen momenteel veel lager dan we wensen en wanneer we die gure wind trotseren hebben we eigenlijk altijd wel een Labellootje op zak om die schraal geworden lippen wat te verzachten. Maar wist je dat je een dergelijke lippenbalsem ook voor andere dingen kunt gebruiken? Zo is het goed voor je haar, maar voor déze andere dingen kun je het gebruiken!

Wat een wonderspul is het eigenlijk.

  • Mascara ongelukjes. Het is elke vrouw ongetwijfeld weleens overkomen: uitschieten met mascara waardoor je een schitterende zwarte veeg onder je oog hebt. Is het jou overkomen en krijg je de mascara niet meer zo goed weg? Smeer dan wat Labello of andere balsem op een wattenstaafje en haal het langs de vlek. Je uitschieter is zo weg.
  • Conditioner voor je haar. Zijn de punten van je haar erg droog? Dan kan Labello een oplossing bieden. Maar wees wel zuinig met de lippenbalsem, anders loop je rond met een vette coupe.
  • Rits soepel maken. Een rits die niet meer te bewegen is, is ontzettend irritant. Gelukkig laat-ie zo los wanneer je wat lippenbalsem op de rits smeert.
  • Veters vastmaken. Irritante veters die steeds los glijden? Dat euvel los je op door wat vet op de knoop van de veter te smeren. Zo glijdt de knoop minder snel uit je veter.
  • Schoenpoets. Je kunt met vieze schoenpoets aan de slag om je leren schoenen wat op te knappen, maar je kunt ook wat vet van je balsem op de schoen smeren. Hierdoor gaan ze ook weer mooi glimmen. Hierna kun je de stift echter beter niet meer gebruiken voor je lippen.
  • Andere kleine schrale plekjes. Ben jij verkouden en continu met de zakdoeken in de weer? Dan kan het dat je neusvleugels ook schraal aan gaan voelen. Wanneer je zo’n kleine huidbeschadiging hebt, kun je hier ook Labello op smeren. 
  • Omhoogstaand haar. Heeft je haardos er écht geen zin in en staan en aantal plukjes omhoog? Smeer dan wat lippenbalsem op de plek waar je haar piekt. Het blijft daarna veel beter zitten.

Lees ook: Doe dit ingrediënt in je nagellak en je krijgt supersterke nagels

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Geniale Tricks. | Beeld: Pixabay