Dit zijn de raarste dingen die winkelmedewerkers in paskamers vonden

Van sommige items vragen we ons ernstig af hoe ze er in hemelsnaam terecht zijn gekomen

Het vervelendste van werken in een kledingwinkel leek ons altijd het terughangen van gepaste kleding. Mensen laten kledingstukken nu eenmaal overal slingeren en aan jou dan de taak om alles weer netjes op te vouwen of op de kledinghangers te doen. Geen leuk klusje. Maar wat waarschijnlijk nóg erger is, als je de paskamers na gebruik moet opruimen en daar wel héél eigenaardige voorwerpen aantreft. Deze bizarre dingen hebben winkelmedewerkers weleens in kleedruimtes aangetroffen…

Van sommige objecten krijgen we spontaan de rillingen.

Ontlasting

Om meteen maar met de ergste te beginnen: een winkelmedewerker heeft weleens ontlasting aangetroffen in de paskamer. Iemand had blijkbaar hoge nood en besloot het pashokje te gebruiken, in plaats van op zoek te gaan naar een toilet. We gruwelen al bij het idee dat we het zouden moeten opruimen…

Zwangerschapstest

Nog zo’n gevalletje: ‘dat hoor je eigenlijk op de wc te doen.’  We hopen stiekem maar dat de zwangerschapstest per ongeluk uit iemands tas is gevallen en diegene niet van plan was de test in het hokje te gebruiken. Het idee alleen al is te bizar voor woorden.

Een gamba

Ja, je leest het goed: een gamba! Hoe hard we ook ons best doen om hier een mogelijke verklaring voor te bedenken: het lukt ons niet. Het moet haast wel dat het schaaldier per ongeluk in een tas of jas terecht is gekomen en eruit is gevallen in het pashokje, want hoe krijg je het anders voor elkaar?

Een gebruikte tampon

Sorry als je toevallig net aan het eten was, want we realiseren ons dat dit lijstje niet de meest smakelijke voorwerpen bevat. Het volgende item is weer zoiets wat je liever niet in een pashokje aantreft en we hebben erg medelijden met de winkelmedewerker die dit moest opruimen. Ze vond in de kleedruimte namelijk een gebruikte tampon. Wat is dat toch met mensen die het pashokje aan lijken te zien voor een toilet?

Een condoom

Voor de duidelijkheid: het gaat hier niet om een ongebruikte condoom. Daarvan snappen we het namelijk nog wel als die per ongeluk uit je tas valt. Nee, dit gaat om een ongelukkige winkelmedewerker die een gebruikte condoom vond in een paskamer. Blijkbaar zijn er mensen die enorm opgewonden raken van spannende plekken en zo’n pashokje is daar één van.

Lees ook: Deze foto bewijst dat vrouwelijke kledingmaten nergens op slaan

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan om Pinterest!

Bron: Buzzfeed | Beeld: Pixabay