Scheerschuim op? Dit kookproduct werkt net zo goed!


Scheerschuim kun je vervangen met dit veelgebruikte kookproduct

Er is niets zo vervelend dan tijdens je douchebeurt erachter komen dat het scheerschuim op is. Om te voorkomen dat we rode, geïrriteerde bultjes op de huid krijgen, is het scheren met schuim toch de beste optie. Gelukkig is er ook nog een andere optie, namelijk het gebruik van dit kookproduct dat iedereen wel in zijn keukenkastje heeft staan!

Scheer je benen zijdezacht met het gebruik van dit kookproduct.

Olijfolie

Het wondermiddel waar we het over hebben is: olijfolie! Dit product is namelijk heerlijk in onze maaltijden, maar daarnaast is het ook een perfect product voor onder de douche. Sommige vrouwen zweren al langer bij olijfolie als vervanger voor scheerschuim, omdat het naar verluidt je benen zijdezacht en haarvrij maakt.

Test

Om het zekere voor het onzekere te nemen ging Glamour UK de uitdaging aan. Zij testten voor een bepaalde tijd of olijfolie ook daadwerkelijk voor het gewenste resultaat zorgde onder de douche. “Hoewel het douchen een stuk glibberiger wordt, zijn mijn benen nog nooit zo glad geweest. Ze voelden soepel, gehydrateerd en er was geen uitslag of irritatie op mijn huid te bekennen”, zo vertelt een van de redactieleden.

Tips

Zit je dus onverwacht zonder scheerschuim of wil je straks in het voorjaar kunnen genieten van zachte, gladde benen wanneer de rokjes uit de kast worden getrokken? Dan is het scheren met olijfolie zeker het proberen waard! Als extra tip zegt Glamour UK dat het verstandig is om een handdoek bij de hand te hebben en een klein beetje olijfolie met één hand aan te brengen. Zo voorkom je dat je andere hand te glibberig is geworden om een goede grip op het scheermesje te hebben.

Lees ook: Judit, zelf drieling, bevalt van drieling: ‘Een kans van 1 op 6 miljoen’

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Glamour | Beeld: Pexels