Huh? Door deze vreemde schoenen lijk je veel slanker!

De slankmakende schoenen vliegen de winkels uit

Voordat de zomer begint zijn we altijd druk bezig met een paar pondjes kwijtraken om toch net wat strakker in die bikini voor de dag te komen. Helaas valt dit goede voornemen na een week vaak in het water, met als resultaat dat we met geen kilo minder het strand opgaan. 

Fijn dan wel als je kleding draagt die je slanker laat lijken!

Kleur

Zo dragen veel vrouwen vaak zwarte kleding omdat deze kleur afslankend zou werken. Maar zwart is niet de enige kleur die ervoor zorgt dat je een maatje minder lijkt; ook rode kledingstukken kunnen afkleden. Draag je rood, dan lijkt je slanker en een stuk gezonder en frisser. Wel moet je kiezen voor de juiste roodtint en niet zomaar elk rood shirt uit de kast trekken: houd dus verschillende kleuren rood voor je hals en kijk welke kleur rood het beste bij je staat. Draag je de verkeerde tint, dan loop je het risico er uitgeput in plaats van fris uit te zien.

Transparante schoenen

Maar wat je er ook slanker uit laat zien, zijn de juiste schoenen. Zo weten we al heel lang dat hakken ervoor zorgen dat je houding verbetert, maar wist je wel dat het soort hakken ook een verschil kan maken? Zo zorgen zwarte, dichte schoenen met hak er juist voor dat je kleiner lijkt en zorgen huidskleurige of doorzichtige schoenen voor een verlengend effect. Deze hakken, die een huidkleurige zool en een doorzichtige bovenkant hebben, zijn dan ook perfect voor wie er langer en slanker uit wil zien. De transparante schoenentrend neemt de modewereld dan ook in rap tempo over. Zou jij het proberen?

Saturday night 💜😘

Een bericht gedeeld door Brittany Xavier (@brittanyxavier) op

Lees ook: Dit is waarom knoopjes op een vrouwenblouse aan de andere kant zitten

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Grazia | Beeld: Pexels, Instagram