Met deze simpele truc plakt je panty nooit meer vast aan je rok

panty

Je hebt er maar één ding voor nodig

We willen ook in de herfst en winter onze favoriete jurken en rokken blijven dragen. Tijd om de panty’s uit de kast te trekken dus! Het anders is wel erg fris. Het enige nadeel: ze willen nog weleens aan de binnenkant van je jurk of rok blijven plakken. Gelukkig kun je dat met deze simpele truc voorkomen.

Budgetvriendelijk trucje

We zijn altijd in voor eenvoudige, budgetvriendelijke trucjes die ons leven weer nét iets makkelijker maken. Zo hebben we eerder tips gedeeld om je kriebeltrui weer lekker zacht te maken, hoe je de lego van je kind makkelijk schoonmaakt en hoe je wallen binnen 1 minuut laat verdwijnen. Gelukkig is er ook zo’n ontzettend makkelijke truc om ervoor te zorgen dat je panty niet meer aan je rok of jurkje blijft plakken. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is handcrème.

Geen statische panty meer

Iedereen die in het najaar last krijgt van droge handen heeft wel een tube handcrème in huis. Die kun je dus ook heel goed gebruiken om je rok minder statisch te maken. Verdeel een klein beetje handcrème in je handpalm en dep het dan zachtjes over je panty. En voilà… Je hebt geen last meer van een statische panty!

Lees ook: Is je favoriete jeans te klein geworden? Met deze truc kun je ‘m weer dragen!

Bron: Libelle.be | Beeld: Pexels