Dit is waarom deze spotgoedkope Primark-föhn het hele internet over gaat

primark-fohn internet

Het internet is lyrisch over deze goedkope föhn

We horen het je denken: ‘Een föhn is toch gewoon een föhn?’ Wel nu blijkt: dat is absoluut niet waar. Er bestaan salonwaardige föhns, föhns die de kwaliteit van je haar verbeteren en föhns die de boel alleen maar droog maken. Tot welke categorie een Primark-föhn van 12 euro behoort? Volgens het internet werkt-ie beter dan een salonföhn.

Lovende reacties

Op een Amerikaans forum schreef een vrouw onlangs een bericht over de Primark-föhn. De vrouw had deze föhn als cadeautje voor haar dochter gekocht. Toen de vrouw de haren van haar dochter met de haardroger had gedroogd, kwam ze er achter dat dit geen normale föhn bleek te zijn. De föhn maakte het haar héél snel droog en er verscheen een prachtige glans op de lokken van haar dochter.

Enorm lage prijs

Op het bericht van de moeder verscheen de ene na de andere positieve reactie. Meerdere mensen hadden deze goedkope föhn gekocht en zijn ook erg te spreken over de kwaliteit. “Ik heb precies dezelfde en hij is briljant!” en “Hij is beter dan een professionele salonföhn”, klinkt het in de reacties onder de foto. Hoe dan ook, de föhn scoor je voor 12 euro, heeft een knap panterprintje en je vindt ‘m bij de Primark. Ga jij ‘m halen?

Lees ook: Overduidelijk: dit is Máxima’s mooiste jurk van 2019

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Unsplash