Déze populaire keten komt met een superbetaalbare bruidscollectie

Welke bruid in spe moet dit weten?

De dag waarop je in het huwelijksbootje stapt is voor veel mensen een van de mooiste dagen uit hun leven. Niet alleen geef je de liefde van je leven het jawoord, maar de outfit waarin je naar het altaar loopt is een van de mooiste stukken die je wellicht in je leven zult dragen. Helaas moet er soms wel behoorlijk diep in de buidel worden getast voor een mooie jurk. Althans, tot nu toe.

Betaalbare bruidscollectie
Wie in een oogstrelende japon wil trouwen, moet vaak een behoorlijk bedrag neerleggen voor die felbegeerde jurk. Een bruiloft is al duur genoeg en daar speelt Esprit handig op in. Vanaf februari heeft Esprit een low-budget bruidscollectie in de winkels hangen. De spiksplinternieuwe collectie bestaat uit moderne stukken. Zo zijn de sommige stukken aquablauw en zachtroze en kun je ook kiezen uit jumpsuits, pakken én rokken.

Outfits
De bruidscollectie is niet alleen gericht op bruiden in spe, maar ook op andere bruidsgasten. Ook vriendinnen en familie van de bruid en bruidegom kunnen hier een outfit vinden voor de grote dag. De prijzen van de collectie variëren tussen de 40 euro en 219 euro. Benieuwd naar de collectie? Bekijk hier alvast een paar beelden.

Lees ook: Hierom dragen bruidsmeisjes dezelfde jurk op een trouwerij

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: And C | Beeld: Pexels